Dålig dag


Pling

Det plingade på dörren idag. Jag öppnade och där stod den minsta tanten jag har sett. Hon ville diskutera bibeln med mig, men det ville inte jag. Då frågade hon om hon fick komma och ringa på dörren och diskutera bibeln en annan dag. Hon såg  så gråtfärdig och söt ut så jag var tvungen att säga "Ja, men det kan du göra..." med en snäll ton. 
Jag hoppas inte det är jonas som öppnar nästa gång för då skulle hon kanske börja gråta på riktigt, för jonas vill verkligen inte diskutera bibeln, då skulle jag tycka synd om den lilla tanten. Men om det är jag som är hemma nästa gång hon ringer på så kommer jag inte att öpnna dörren alls och då kommer jag också tycka synd om henne. Så istället för att tycka synd om henne när och om detta skulle ske så tänkte jag ägna en stunds tanke åt den lilla tanten ett tag.

*Nu tänker jag...

Piteå

Nu bär det iväg till Piteå (piteå!) på träningsläger med hela klubben. :) Tokroligt.
Ska bli skönt att röra på fläsket lite extra. Vi kommer ha fem/sex träningspass under helgen! Skojj :P Vi får middagsbuffé och frukost osv på stadshotellet, Mmm :D En helt utsökt helg helt enkelt.
Ne, nu måste jag få i mig nå krubb innan vi far...
siya

Huvudvärk



Jag har tappat bort mina glasögon, har helt enkelt inte riktigt koll alls på vars dem är för tillfället rättare sagt...:)
Inte kul!
Nu är mina ögon så trötta att det mesta jag tittar på just nu blir ungefär som på bilden.
Summa sumarum -Huvudvärk.

Booring

Precis exakt nu är det sådär allmänt genomtråkigt-toktrist att det är underhållande att ligga i soffan och se Al Bundy på tv. Och det är inte ens skönt att ligga i soffan för jag har så träningvärk runt skulderbladen och nacken från igår.
Börjar kunna de flesta reklamerna och vet ungefär när de bättre programen börjar och på vilken kanal osv. Tror jag ska skriva en kontaktanons där jag söker en liksinnad tv-kompis som inte pratar allt för mycket och inte skrattar vid fel tillfällen som alltid har godis med sig. Det är ju alltid roligare att vara två. När jag har skaffat en sån kompis och lärt känna den människan ska jag nog skaffa en till kompis som lagar god mat och städar åt mig, hon ska helst vara från ett baltiskt land, kunna baka goda brownies och vara bra på att klippa tånaglar.

Ska nog gå och se i postlådan nu. Ska se om jag har fått något brev av min brevkompis eller någon räkning eller liknande. Har ju satt upp en "ej reklam tack"-skylt så nu får man ju inte ens reklam som man kan titta på och sedan slänga.
Jag tror jag måste skaffa mig någon sorts hobby. Jag skulle ju i och för sig kunna gå till närmaste ålderdomshem och se om någon där vill spela schack innan jag skaffar mig en hobby så jag liksom inte gör det i onödan. Ska nog sova middag ett tag nu.


Hehe ;)


RSS 2.0